Article nou a la Revista Historia de National Geographic

Em plau comunicar-vos que ja tenen al quiosc la Revista Historia del National Geographic, número 174, corresponent al mes de juny de 2018 on hi he publicat un article que porta per títol «Lalibela, las míticas iglesias rupestres de Etiopía».  Parlo bàsicament de com els portuguesos del segle XVI trobaren a la regió etíop de Lalibela el conjunt d’esglésies excavades a la roca.

Molts sou els que ja coneixeu l’estima i admiració que tinc envers la cultura etíop i lo molt que m’agrada la seva Història mil·lenària. Lalibela és d’aquells indrets que no et deixa indiferent; és molt especial, on llegenda i història es mesclen. Us he de dir, a més, que la publicació d’aquest article em fa especial il·lusió ja que les fotografies que acompanyen el meu text són de Toni Espadas, un gran, gran fotògraf consagrat a més de ser una gran persona amb un cor immens. Toni és la persona que em va mostrar les esglésies de Lalibela per primera vegada (ell ja les coneixia de feia molt de temps) i això va deixar una petja en mi. Per això és tot un plaer poder publicar l’article plegats. 

Espero de debò que la lectura de «Lalibela, las míticas iglesias rupestres de Etiopía» us agradi i us acabi de decidir a venir a conèixer aquestes esglésies de primera mà amb mi, aquest estiu. El que hi he escrit és tan sols una minsa part del què conec de la seva Història i serà un plaer poder-t’ho explicar, in situ.

Sortida el 27 de juliol: Clica aquí per a veure més informació del viatge.

Grandes descubrimientos Lalibela

National geograohic grandes descubrimientos
Historia National Geographic 174 (junio 2018)

6 respuestas a «Article nou a la Revista Historia de National Geographic»

  1. Moltes felicitats ! Nos vas a hacer comprar de nuevo la revista 🙂 … antes me la compraba siempre pero se volvió repetitivo

  2. Just ahir vaig comprar la revista per l’article d’Egipte i pam… em va fer molta il.lusió «trobar-te». Molt interessant i un bon complement al que ja ens havies explicat a classe.

    1. Maria, doncs l’article d’Egipte és de la Teresa Armijo, una molt bona companya i gran professional. Coneix l’Època d’Amarna com ningú!
      Les esglésies de Lalibela: síii! un bon complement dels apunts de classe! Tota la raó! Ho comentarem demà 🙂

  3. Irene, em molt de gust em compraré la revista nùm. 174 on hi ha un article teu sobre «Lalibela, las míticas iglesias rupestres de Etiopia», que amb el que tu hi explicas segur que m’hi faran viatjar de pensament.

    1. Ai Paquita: com he gaudit escrivint aquest article!! Espero de tot cor que t’agradi. De debò que he «disfrutat» molt escrivint-lo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.