Conferència: Per què els déus van triar el Nil?

Per què els déus van triar el Nil?

Dimarts 16 de juliol a les 18,30h a la Galeria d’Art Subex de Barcelona.

Acte gratuït i obert a tothom! 

Cataracta del Nil a Sudan
Cataracta del Nil (Sudan). Fotografia de Toni Espadas

Si aquest mes de Juliol estàs per aquí, et proposo que vinguis sol/a o acompanyat/da amb qui vulguis a la conferència sobre Egiptologia que impartiré a la Galeria d’Art Subex de Barcelona (c/ Mallorca 253, entre Rambla de Catalunya i Passeig de Gràcia) de 18,30 a 20h. Parlarem del Nil i de l’origen de la civilització egípcia.

Quelcom agradable pels sentits. Què millor que passar una tarda/nit d’estiu passejant per la ciutat de Barcelona i assistir a una xerrada on es parli dels antics egipcis? No cal fer reserva; simplement, deixa’t caure per allí. Em farà goig que algun seguidor o seguidora d’aquest blog ens hi vulgui acompanyar. 

Subex Logo

13 respuesta a “Conferència: Per què els déus van triar el Nil?”

    1. Maria Eloi, «punyetera», no em fas pas pena! Més aviat el contrari… si no tornes aviat em veuré obligada a venir-te a buscar a Tanzània!

  1. Estic fora de Barcelona, però si la meva filla la propera setmana baixa a Barcelona li demanaré que necessito estar a Barcelona i per si de cas ja m’he anotat a l’agenda la tarda del dimarts dia 16 de juliol , anar a escoltar-te a la Galeria d’Art Subex.
    Fins llavors!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *