Conferència: Per què els déus van triar el Nil?

Per què els déus van triar el Nil?

Dimarts 16 de juliol a les 18,30h a la Galeria d’Art Subex de Barcelona.

Acte gratuït i obert a tothom! 

Cataracta del Nil a Sudan
Cataracta del Nil (Sudan). Fotografia de Toni Espadas

Si aquest mes de Juliol estàs per aquí, et proposo que vinguis sol/a o acompanyat/da amb qui vulguis a la conferència sobre Egiptologia que impartiré a la Galeria d’Art Subex de Barcelona (c/ Mallorca 253, entre Rambla de Catalunya i Passeig de Gràcia) de 18,30 a 20h. Parlarem del Nil i de l’origen de la civilització egípcia.

Quelcom agradable pels sentits. Què millor que passar una tarda/nit d’estiu passejant per la ciutat de Barcelona i assistir a una xerrada on es parli dels antics egipcis? No cal fer reserva; simplement, deixa’t caure per allí. Em farà goig que algun seguidor o seguidora d’aquest blog ens hi vulgui acompanyar. 

Subex Logo

17 respuestas a «Conferència: Per què els déus van triar el Nil?»

   1. Como depre molta interrsant i sobretodo emocionan, AMB ambientación incluida Nimes faltaba un te ben calentar ,no etc sembla . Un peto fort

    1. Hahahaha! Tens raó, Rosa!! Només faltava el te amb menta!! Bona idea! Prenc nota per a una altra ocasió!

  1. Maria Eloi, «punyetera», no em fas pas pena! Més aviat el contrari… si no tornes aviat em veuré obligada a venir-te a buscar a Tanzània!

 1. Estic fora de Barcelona, però si la meva filla la propera setmana baixa a Barcelona li demanaré que necessito estar a Barcelona i per si de cas ja m’he anotat a l’agenda la tarda del dimarts dia 16 de juliol , anar a escoltar-te a la Galeria d’Art Subex.
  Fins llavors!!

 2. Como cada charla tuya (lección magistral y apasionada), he disfrutado mucho a pesar del calor, que me transportaba a Egipto con tu vehemencia!
  Sigue así y no cambies nunca, siempre que pueda, asistiré a tus conferencias. Gracias!

  1. Alejandro,
   Gracias por asistir a la charla de ayer; verte aparecer me dio una Gran alegría… y la botella de agua fresca que me trajiste al terminar la charla fue como un regalo de los dioses!! Así que mil gracias por el elixir de la vida!! Resucité!
   Un abrazo y feliz verano!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *