Conferències

Per què els déus van triar el Nil?

Dimarts 16 de juliol a les 18,30h a la Galeria d’Art Subex de Barcelona.

Acte gratuït i obert a tothom! 

Si aquest mes de Juliol estàs per aquí, et proposo que vinguis sol/a o acompanyat/da amb qui vulguis a la conferència que impartiré a la Galeria d’Art Subex de Barcelona (c/ Mallorca 253, entre Rambla de Catalunya i Passeig de Gràcia) de 18,30 a 20h. Parlarem del Nil i de l’origen de la civilització egípcia.

Quelcom agradable pels sentits. Què millor que passar una tarda/nit d’estiu passejant per la ciutat de Barcelona i assistir a una xerrada on es parli dels antics egipcis? T’ho perdràs?

Pirámide Quéope, Egipto, maravilla mundo antiguo
Piràmide de Quèops (Guiza, Egipte). Fotografia de Toni Espadas.

***************

Qui ets Nefertiti?

Diumenge 20 d’octubre 2019, d’11 h a 13h a l’Hotel Astoria de Barcelona. Aquesta és una activitat del Museu Egipci de Barcelona que porta per títol «Desayune con… Nefertiti».

El seu bust, exposat a Berlín, és tota una icona de l’art egipci. Bella, majestuosa i gràcil, probablement sigui la reina més emblemàtica d’Egipte. Va viure durant una de les èpoques més fascinants i convulses que hagi patit Egipte: el regnat d’Akhenaton.

Però… què sabem realment d’ella? Qui ets, Nefertiti?

Desayune con nefertiti

 

****************

No faig esment de les conferències previstes pels propers mesos a les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de diverses localitats catalanes i barris de Barcelona, ja que són moltes i d’accés limitat.

Gràcies per interessar-te’n