¿Posverdad? Mentiras, hechos alternativos y propaganda en la Antigüedad

El proper dilluns dia 7 de maig tindrà lloc a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) un Congrés sobre Postveritat (aquesta és una terminologia bastant recent que vol dir «fets alternatius» o simplement «deformació de la realitat» o «mentides» que s’han dit a i de l’antiguitat, tesi que desperta molta polèmica).

congrés autònoma

El format del Congrés és el següent: dura tot el dia (de 9 a 18,00h) i es tracta de vàries ponències de 30 minuts de duració cadascuna i amb consegüents debats. La meva ponència és de 10,30 a 11h i porta per títol «Igualtat de gènere a l’antic Egipte?»

Us adjunto el Programa amb totes les ponències: Programa Postveritat

Lloc on es farà: Sala d’Actes (B7/1056) Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

El Congrés és gratuït i no cal fer reserva.

Per aquells i aquelles que us volgueu quedar a dinar, us recordo que la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) té cafeteria amb servei de menjador.

 

7 respuestas a «¿Posverdad? Mentiras, hechos alternativos y propaganda en la Antigüedad»

 1. Algún día se escribirán la mentira ye hipocresia del mundo en que vivimos.
  Iré y repasaré la antiguedad para comprender el ahora

  1. Eso es!! La Historia la escriben los vencedores. E incluso dentro del grupo de los «vencedores», siempre hay distintas opiniones. Es un tema muy interesante!

 2. ¿Posverdad? M’he anotat el dia i la hora de la teva ponència: Igualtat de gènere a l’antic Egipte? per si puc anar-hi, ja que serà interessant.

  1. SI no hi poguessis anar, Paquita, no et preocupis que amb el Pare Boada ja hem programat un curs per al gener 2019 per parlar de nou d’Egipte, i podríem aprofitar per parlar de Postveritat i us dono la comunicació d'»Igualtat de gènere a l’antic Egipte?» 🙂
   Un abraçada!!

    1. EL proper curs serà entretingut i, com que el tornaré a donar de 15.30 a 17,30h (l’hora de la migdiada) procuraré fer-lo ben amè, amb historietes de les meves i alguna sorpresa o ens adormirem tots i totes!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *