Entrevista Ràdio Barberà («De ben a prop» amb Irene Cordón)

Tot i que avui és «santa innocència» el que us diré ara no és cap broma:  els de Ràdio Barberà em van entrevistar el 12 de novembre i ara ja es pot escoltar l’entrevista.

A un dels llocs on dono les meves xerrades sobre Egiptologia (i Història Antiga en general) és a les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Barberà del Vallès. Quan les Aules de Barberà et demanen que hi vagis a fer-hi una conferència, els de Ràdio Barberà i més concretament, els del programa «De ben a prop», ràpidament es posen en contacte amb tu per a que parlis del tema de la xerrada que hi impartiràs al cap d’uns dies. Aquell dia, vaig anar a parlar sobre «La història de la troballa de la tomba de Tutankhamon«. Va ser molt divertit. Sempre m’agrada parlar d’aquesta història! És casi mítica. I, per moltes vegades que l’hagi explicada, sempre se’m posa la pell de gallina!

Durant l’entrevista, hi ha un moment que en Jordi, el periodista que condueix el programa, em pregunta quina o quines coses ens han deixat els egipcis. I n’assenyalo dues de molt importants. Sabeu quines?

Si ho voleu saber i escoltar l’àudio cliqueu al següent enllaç i a partir del minut 11 podreu seguir l’entrevista: «De ben a prop» amb Irene Cordón

Àudio del programa magazín matinal «De ben a prop» de Ràdio Barberà emès el 12 de novembre de 2018. El programa inclou l’entrevista a la doctora en Arqueologia i egiptologia, Irene Cordón, vers una nova xerrada de l’Aula d’Extensió Universitària.

Resultat d'imatges de de ben a prop ràdio barberà

Per cert! Que tingueu un molt Bon Any!!

5 respuesta a “Entrevista Ràdio Barberà («De ben a prop» amb Irene Cordón)”

  1. Potser una es beu i l’altra es mira sovint??? Gran entrevista Irene!! Com sempre ets un pou de saviesa i tot un plaer escoltar-te!! Una forta abraçada😉

      1. Hahahhahahaha! BINGO Francesc! Acabes de demostrar que has escoltat entrevista fins al final. Gràcies Amic!!

  2. Encara no l’ha pogut escoltar perquè tinc a casa la meva filla Carme i familia que han vingut de Nicaragua ha passar uns dies amb mi.
    Irene, Espero que ens veurem ben aviat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *