Karen Blixen i les «Memòries de l’Àfrica»

Ahir vaig tornar a veure la pel·lícula de «Memòries de l’Àfrica«. I aquest matí he recordat que en el seu dia vaig escriure un post sobre la Karen Blixen i la seva casa a Kenia, atès que feia molt poc acabava de visitar «la granja». I he decidit recuperar l’entrada:

Heus aquí: Karen Blixen i les «Memòries de l’Àfrica«.

4 respuestas a «Karen Blixen i les «Memòries de l’Àfrica»»

  1. Ohhh, quins bons records, visitar la seva casa. Ina s’hi pot imaginar sopant amb ella i els seus amics! A veure si hi podem tornar aviat.
    Una abraçada,

    1. Ai sí, Maria!!
      I… saps què? he tornat a agafar «Out of Africa». El vaig llegir fa moooolts anys. I m’hi he tornat a enganxar. Tinc pendent anar a la tomba de Finch Hatton… com hi vas anar tu! em sembla que m’hauràs de tornar a enviar la fotografia…

  2. He llegit l’entrada i m’he emocionat. És un lloc meravellós on qualsevol podria ser molt feliç. No vull ni pensar què va sentir en deixar-lo. Sort que era una dona molt forta, es mereixia ser feliç

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.