«La tumba de la reina Hetepheres» a la revista Historia NG

Que no t’expliquin com es va descobrir la tomba de la Reina Hetepheres, la mare de Quèops; llegeix la història per tu mateix o mateixa i explica-la tu. És «de pel·lícula»!

Article reina Hetepheres Irene Cordon

Fa uns mesos vaig escriure l’article «La tumba de la reina Hetepheres» per a la revista Historia del National Geographic  i em complau informar-te que ja es pot trobar al quiosc (novembre 2019, número 191).

Portada revista Història NG
Portada de la Revista Història National Geographic número 191 (novembre 2019).

El 2 de febrer de 1925, l’arqueòleg nord-americà George Reisner trobà la tomba intacta de la Reina Hetepheres, esposa d’Esnofru i mare del Rei Quèops, a la planícia de Guiza. A l’article narro la història del descobriment de la tomba.

Que no t’ho expliquin! Llegeix la història del descobriment de la tomba de la mare de Quèops per tu mateix o mateixa. Espero que gaudeixis de la seva lectura!

7 respuestas a ««La tumba de la reina Hetepheres» a la revista Historia NG»

  1. Hey, just he comprat la revista aquest matí al veure que hi havia un article sobre Narmer i ohh, decepció, no l’has escrit tú, però després he vist et teu de la Reina Hetepheres! Bona lectura per el cap de setmana! Fins aviat,

    1. Que et llegeixin l’article, Eloi! Tu com la Cleopatra: t estires al «sòfing» i que vagin llegint, fent les pauses necessàries. 🙂

  2. Ja tinc la revista. Molt ben explicat el descobriment de la tomba de la mare de Queops, la reina Hetepheres i fotografies molt boniques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.