La Vicky ha fet anys

La Vicky ha fet anys i ens hem anat a la ciutat del Caire a celebrar-ho. Que no recordeu que vam decidir que viuríem la vida amb una brúixola i no amb un rellotge? (si no saps de què et parlo, clica aquí al següent enllaç: Planificar la vida). Doncs, dit i fet. Ens hem escapat de la rutina i amb tan sols 4 dies hem omplert els nostres cors d’alegries. I un record inoblidable per sempre més.

Vicky Medina és Tròpic de Capicorn
Vicky dins la Mastaba n.17 de Meidum (Egipte)

La Vicky és una dona llesta com una mala cosa, amb un sentit de l’humor finíssims i molt carinyosa. Detallista, observadora i solidària; molt pencaire. I sí, a sobre és guapa. Una de les il·lusions de la seva vida era anar a Egipte i ha fet realitat aquest somni. I jo em sento molt molt però que molt feliç d’haver contribuït amb la realització d’aquest somni.

La Vicky va aparèixer fa uns anys a la meva vida com un àngel caigut del cel. Tenim un amic en comú, en Ferran S., que sovint em parlava de la seva amiga la Vicky i sempre em deia que de segur em cauria bé. També em va dir que la Vicky estava especialitzada en la «dieta del Neolític». Amb el temps, vaig saber que la seva especialització (Doctorada!) és l’Homo Ergaster (del Paleolític)  i que en Ferran, gran historiador de «moderna i contemporània» és un bon amic, té bon ull per saber qui em pot caure bé i també és capaç de fotre al mateix sac un Ergaster d’uns quants milions d’anys amb un Sapiens de 10.000 anys. Vaja… un gran Amic però un desastre amb temes d’Homínids.

Doncs res, que a vegades pensem que no existeixen els àngels però jo us asseguro que sí. En conec bé d’un i es diu: Vicky Medina.

Per molts anys, Ergui!

Vicky Medina tallers Tròpic de Capricorn
Vicky amb els seus amics al «Magic Lake» (Egipte)

16 respuestas a «La Vicky ha fet anys»

 1. Justament dimecres parlava amb ella d’aquest viatge. Feia il.lusió veure com se li iluminava la cara parlant-ne!!! Estic d’acord amb tu, és fantàstica. Cuida-la molt

  1. Maria, és que la terra del Nil no deixa indiferent a ningú. Encara tinc el cap aquí i el cor allà. Haver anat amb la Irene a El Caire ha estat més que un regal. I gràcies a ella no he vist l’Antic Egipte, no… l’he sentit i l’he viscut. Inoblidable.

 2. Jo no la conec massa, però la primera impressió encaixa perfectament amb el que tu dius.
  Espero tenir l’honor de coneixer-la millor.
  Una abraçada.

 3. I jo he tingut la sort i el provilegi de conèixer a aquest àngel i compartir aquesta escapada que ens ha fet tant feliços! Us estic molt agraïda!

  1. Aixxx la meva Imma! Jo no tinc paraules per agrair-te tot el que em dones! Quina sort la meva d’haver-me topat amb tu!

  2. Imma, i jo em sento molt afortunada d’haver compartit aquest viatge amb una ‘cuadrilla’ tan excepcional. En la vida oblidaré la nostra estrena a la Terra del Nil, ni les vivències i experiències viscudes.

 4. Completament d’acord amb tu Irene!! Conec a la Vicky des de fa molts anys i és un àngel com tu dius. Tant ella com tu sou dones mooolt sabies de les que no em canso mai d’aprendre. Sou unes autèntiques cracks!!! Una forta abraçada!

  1. Francesc! Sempre tens paraules dolces per a nosaltres que, venint d’una persona com tu, fan que prenguin especial sentit i valor. Moltes gràcies, Amic! Nosaltres sí que aprenem de tu!

 5. Quina ilu tenir noticies vostres. Heu anat a Egipte juntes i amb el Teo.
  Confirmar el comentat, la Vicky és veritablement un àngel. Jo fa molts anys que la conec i compartim diverses coses juntes «la colla de la figa» i la clínica on vam neixer…… i el que no ens hem dit.
  Ara fa temps que no coincidim, però sempre hi ha el wassap, o la Irene que ens ajunta el dia menys esperat i és tota una sorpresa.
  Moltes gràcies per la vostra amistat que comparteixo amb totes dues, és tot un plaer.

  Eva.

 6. La Vicky és una noia sàvia, sensible i molt maca. Entenc perfectament que us avingueu, teniu molts punts en comú.
  M’agradaria molt que fos una «Maria», més.
  Una forta abraçada,

 7. Irene, llegeixo i llegeixo una i una altre vegada el teu escrit. Em deixes sense paraules. Gràcies de tot cor per dedicar-me un post al teu blog i segellar la nostra amistat amb aquest preciós homenatge. Sempre agraïda a la teva confiança personal i professional.

 8. Jo no conec la Vicky però pel que dius ha sigut un àngel per a tu.
  Me n’alegro que hageu pogut passar uns dies a la ciutat del Caire celebrant el seu aniversari.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *