Las joyas de la Reina Ahhotep: de Tebas a París

Em plau informar que als quioscs ja tenen el número d’abril de 2018 de la revista NATIONAL GEOGRAPHIC (la clàssica, la «groga«, la «rectangular petita«,  la de «tota la vida») on hi he escrit un article sobre la Reina  egípcia Ahhotep i el perible que van fer les seves joies un cop foren descobertes a finals del segle XIX a Dra Abu el-Naga, Egipte.

Article reina Ahhotep NG
Portada National Geographic Abril 2018

Recordeu que aquest Nadal passat vaig anar a Egipte on vaig aprofitar per entrevistar la Doctora Sanaa Ali? Aquella dona que tant em va impactar… Doncs allà estava preparant l’article que ara veig publicat al National Geographic. Si vols llegir l’entrada que vaig fer al blog, clika sobre el títol: «La Dra. Sanaa Ali i els Tresors de Luxor«.

Tan de bo gaudiu de la lectura de l’article, tant com he gaudit jo d’escriure’l. Aquest estiu aniré a Luxor (Egipte) a portar la revista en mà a la Doctora Sanaa Ali i agrair-li de nou la seva col·laboració.  Algú m’hi vol acompanyar? 

 

5 respuestas a «Las joyas de la Reina Ahhotep: de Tebas a París»

  1. Un article molt interessant. No m’estranya que la Eugenia de Montijo s’encapritxes de les joies, i sort que no se les va quedar! Quines mosques!

    1. T’ha agradat Maria? me n’alegro!! Per cert! Ja tinc l’altra Mosca 😉 !!! Ah! I… saps on era ahir? al Museu Nacional de Nairobi!!

      1. Oh, a Nairobi! Vas poder anar a veure la casa de la Karen Blixen i la tumba de Finch-Hatton? Ens veiem dimarts vinent.

        1. Vaig anar a la casa de Karen Blixen i vaig pensar en tu, Maria. Tinc a punt una entrada al blog per parlar d’ella… ser a casa seva em va impressionar molt!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.