«Levando anclas» (Ràdio Euskadi) de Kenya a Uganda, viaje de ensueño

El periodista Roge Blasco de Radio Euskadi em va entrevistar, fa cosa de 3 mesos, pel programa radiofònic “Levando Anclas“. Aquest programa és un dels grans referents de viatges, expedicions i aventures tant a nivell nacional com internacional. No és la primera vegada que en Roge Blasco m’entrevistava. En les altres dues ocasions, vaig parlar d’Egipte i Sudan, i d’Etiòpia i en Pedro Paez (si vols escoltar-ho de nou, clicla aquí).

Roge Blasco

Aquesta vegada ha volgut entrevistar-me per a que els hi expliqués el «viaje de ensueño» que vaig fer aquest estiu passat (ja em queda lluny…). Si recordeu, vaig fer una ruta per terra (ja sabeu que sóc gran amant dels viatges per carretera) començant per Nairobi (capital de Kenya), passant frontera cap a Tanzània (Serengueti, Ngorongoro, Gorja d’Olduvai, Laetoli, Kigoma, Ujiji, Gombe), per anar després cap a Ruanda (Akagera, Kigali i Muntanyes Virunga) i passar cap a Uganda per acabar a Entebbe, al costat del Llac Victòria.

L’entrevista comença a 1 hora 18 minuts 30 segons de programa (just després d’una cançó ugandesa) i dura uns 30 minuts. Per escoltar l’àudio del programa només has de clicar al següent enllaç:

Levando Anclas: de Kenya a Uganda, pasando por Tanzania y Ruanda.

21 dies de viatge. I sabeu una cosa? sé del cert que aquesta ruta la tornaré a fer i aviat! Va servir per a fer prospecció d’un viatge d’autor amb l’agència Rift Valley Expeditions. Algú s’hi apunta?

La presentació de Roge Blasco és aquesta:

Irene Cordón i Solà-Sagalés es arqueóloga y egiptóloga experta en el río Nilo. Esta vez nos relata su última aventura africana: por tierra ha ido de Kenia hasta Uganda.

En la ruta ha convivido con los masáis, estuvo en una reserva de chimpancés, se introdujo en los montes Virunga de Ruanda con el fin de observar al golden monkey, para terminar en su casa en Uganda.

 

6 respuestas a ««Levando anclas» (Ràdio Euskadi) de Kenya a Uganda, viaje de ensueño»

  1. Irene en estat pur !!
    Viatgera, entusiasta, amant de la seva feina i una gran comunicadora!!

    Molt interesant l’entrevista…

  2. L’entrevista interessant i tu com sempre donant anims i ilussions per visitar-ho. Irene, et desitjo que puguis seguir sent tan entusiasta.

    1. Paquita, gràcies per les teves paraules. Però m’he de sincerar amb tu: és ben cert que aquest viatge que vaig explicar a la ràdio va ser preciós i conèixer gent maca i vaig viure experiències també inoblidables. És un viatge on els sentiments els he tingut A flor de pell perquè no he deixat de pensar amb el pare. He plorat però he sentit també molt. El pare era present en tot moment, en cada fòssil, animal o museu que he vist. Tinc un record agredolç d’aquest viatge. Poc a poc, oi?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *