“Levando Anclas” (Ràdio Euskadi)

Fa cosa de dues setmanes em va entrevistar en Roge Blasco de Radio Euskadi pel programa radiofònic “Levando Anclas“. Aquest programa és un dels grans referents de viatges, expedicions i aventures tant a nivell nacional com internacional. Així doncs, una gran cosa que m’hagin volgut entrevistar i conèixer les meves aventures (i desventures) per Egipte i Sudan.

L’entrevista comença al minut 57:20 de programa i dura uns 25 minuts. Vaig poder parlar d’Egipte, del Nil i un xic de Sudan. Vaig rememorar l’any que vaig viure al Caire i estudiar a la Universitat Americana del Caire. I també vaig parlar de reines, de taxistes cairotes i de les rutes per carretera que traço pels meus estimats viatgers i viatgeres amb l’agència Rift Valley Expeditions.

Si voleu sentir l’entrevista, només heu de clicar aquí.

Pirámide Quéope, Egipto, maravilla mundo antiguo
Piràmide de Quèops (Guiza, Egipte). Fotografia de Toni Espadas.

 

 

10 respuesta a ““Levando Anclas” (Ràdio Euskadi)”

 1. Bon dia,
  acabo d’escoltar l’entrevista a “Levando Anclas”, han sigut uns 15 minuts molt curts, m’han quedat moltes ganes d’anar Etiòpia, Uganda fins i tot repetir Egipte. Espero que aviat es faci realitat i pugui coincidir amb tu, i poder-ho veure amb els meus propis ulls… Seguiré somiant que això no costa diners “de moment”, jajajajaja.

  Fins aviat.

  Un petó molt gran

  1. Oh Eva! Merci per escoltar l’entrevista! I no et preocupis que a tu demà, i durant una hora i mitja, t’estaré explicant la visió que la Literatura dóna de la dona de l’antic Egipte ;). Per cert! La Silvi portarà pa Kamut!!!

 2. Acabo d’escoltar-ho… I m’has posat tan la mel en la boca, que sort que només falta una setmana per marxar, perquè no se si podria esperar més…..

 3. Irene , mestres escoltava he tancat els ulls i veia i sentia tots aquets llocs, segur que son meravellosos i donen ganes de anar-hi. Per cert eres de las persones que pot dir allò de : Som exploradors, descobridors, pioners, no cultivadors

 4. M’imagino com van quedar els que t’escoltaven i les teves respostes a les seves preguntes, com gran egiptòloga que ets.
  Ja va passant el temps perquè tornis a venir a Sant Cugat, per explicar-nos més Meravelles de l’Antic Egipte.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *