Material de Classe

Benvolguts companys i companyes d’Aula,

“Las cosas de palacio van despacio”. I jo dic “les qüestions informàtiques, en el meu cas, requereixen paciència i temps”. A poc a poc vaig penjant el material de classe. Mentrestant, us demano un xic de paciència i, si no “aguanteu les ganes de llegir coses”, us convido a entrar i que us doneu d’alta al meu blog.

En tres carpetes (una per al curs de Civilitzacions Mesopotàmiques, una altra per Introducció als Jeroglífics i una per Misteris d’Egipte )trobareu els PDF i enllaços a vídeos referents a les classes que hem donat i estem donant a les Aules (Escola d’Humanitats Artkhé i Museu Egipci de Barcelona).  Per tant, el contingut que trobareu en aquest lloc és exclusivament per a vosaltres. i per això teniu una contrasenya que hem facilitat a classe i només pels que hi esteu matriculats. Us he posat tot allò que es pot compartir; és a dir, aquells texts i aquelles imatges que estan lliures de drets d’autor. 

Una nota de vital importància:

Per poder accedir al material, haureu d’entrar amb el Navegador Internet Explorer (ni Chrome, ni FireFox, ni cap altre!!). Si no entreu amb Internet Explorer no hi tindreu accés i us sortirà una pantalla indicant que heu de re-introduir de nou la contrasenya . Els que tingueu Apple 3/4 del mateix problema, ja que només amb el Navegador Internet Explorer funciona.

Logo internet explorer

Espero que el material us pugui ser útil per a repassar i recordar aspectes comentats a classe.

Una abraçada,

Irene Cordón i Solà-Sagalés