Mosquit tigre

M’ha picat un mosquit tigre! ho acaba de fer fa uns minuts. Estan per tot arreu… ja han arribat… i jo els hi tinc terror als mosquits tigres. Sí, sí: he dit «terror«. I no només als tigres! A tots els mosquits! A tots! La meva olor corporal, o el tipus de pell o vés-tu-a-saber què és però encanto als mosquits. Sempre han de venir cap a mi, els molt punyeterus; sempre! Ja puc estar rodejada de 10 persones que no, hauran de venir tots a picar-me a mi.  Bitxos asquerosos portadors de malaties que no hi ha estiu que no em crivilleu als turmells, a la galta de la cara i fins i tot a la planta del peu!

mosquitos e insectos verano
Mosquit Tigre (fotografia de Pixabay)

I jo em pregunto… quina utilitzat teniu? Mosquits fastigosos… sou l’animal més perillós del món! Perdó, l’animal més perillós és el ser humà. Però després veniu vosaltres, mosquits repugnants, bèsties nauseabundes! Portadores de tanta quantitat d’infeccions que us esteu carregant la població del planeta!

I ja us dic el vespre que una mosquit (i dic «una» perquè sempre, sempre -he dit «sempre»!- hi ha qui surt dient «són les femelles les que piquen; els mascles no!» i normalment qui ho diu se li dibuixa un somriure a la cara com dient «veus! les femelles sempre heu de ser les més traïdores, cabrones, pèrfides i assassines…» com si el fet de ser dona automàticament impliqués que «pico» com un fastigós mosquit.

Deia que si t’enganxa una mosquit a l’habitació just quan tanques la llum i et poses a dormir… ja has begut oli! no dormiràs en tota la nit fins que no aconsegueixis matar-lo. Bzzzzz…. Bzzzzzzzz…… Bzzzzzzzzzz…. se’t clava al cervell la musiqueta del mosquit i t’agafa una mala llet…. Perquè als mosquits, bona gent, se’ls pot matar. Perquè són horripilantment traïdors, i fan mal, i et xuclen la sang com si fossin vampirs, i et crivillen de tal manera que a vegades has de prendre’t, fins i tot, un antiestamític. I a mi els antiestamítics em deixen baldada, drogada i zombi total. Que fins i tot febre m’heu arribat a produir amb les vostres picades, escarosos mosquits!

I heus aquí, bona gent, el meu odi vers els mosquits i les mosquites. Ja se sap: arriba l’estiu i amb ell les mosques emprenyadores i els mosquits traïdors. 

 

 

9 respuestas a «Mosquit tigre»

  1. A mi em passa igual. Fa un temps em van dir de fer una loció amb alcohol i claus d’olor. Ajuden a passar la picor. I una planta dw citronela potser t’aniria bé.
    Una abraçada!

  2. Estem massa bones, Hortènsia. Plantes i espelmes de citronela, Relect-Forte…. no sé quina vitamina… si som gustoses pels mosquits, ho tenim tot ben perdut….

  3. Yo tambe he tingut fin y tot,febre,no dormu,no vivo, incomodidadtotal con estos minusculos hijos de puta, las «picadasmias»se hinchan como un huevo de avestruz, me enca ta el verano, pero estos aliens cada vez son mas dificolesde matar, .

    1. Jajajaja Ay neus!! ja sé que no hauria de riure davant del què ens expliques… però és que fins i tot això ho expliques d’una manera tan còmica que no em puc aguantar el riure (que se hincha como un huevo de avestruz… jajajajaj).. Una abraçada molt forta!

  4. Vigila aquestes mosques (femenines), un pot ser la Faraona (Lola Flores), que va comentar un dia que si reencarnava ho faria de mosca, per tocar els collons. Jajajaja

    1. Ahhhh! Asíq ue Nuri es de las mías (de las que está güena) y tu eres del lado oscuro…. jajajaja

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.