Presentació Viatges Rift Valley Expeditions 2020

Bona gent,

Pels amants dels viatges i expedicions a Àfrica… Atenció! El proper dijous 28 de novembre l’equip de Rift Valley Expeditions farà la presentació de les noves rutes per Àfrica de 2020. L’acte tindrà lloc a Barcelona, a la Nau Bostik (c/ Ferran Turné 11) de 19 a 20.30h. Jo també hi presentaré les «meves» expedicions. I qui tingui curiositat per la música i per la cuina africana… que es quedi després de l’acte de presentació!!

Vindràs? Vindreu?

Us deixo el rètol publicitari. La fotografia és de Toni Espadas.  Si voleu veure més fotografies del Toni, us deixo l’enllaç del seu Instagram .

En aquesta presentació, avanço les expedicions que encapçalaré per a l’any 2020:

Juliol. «Viatge a Egipte: d’Alexandria a Abu Simbel per carretera» (gràcies Javier B. Per veure l’error!! El viatge és, i tal i com Javier ha pogut detectar, fins a ABu Simbel -i no Luxor que és el que havia escrit. Per tant, amb Abu simble inclòs).

Finals d’agost, principis de setembre. «Etiòpia, el país de la Reina de Saba» (ruta nord amb possibilitat de fer extensió al Danakil).

Novembre-Desembre. «Remuntem el Nil Blau: del Llac Tana (Etiòpia), passant pel Nil de Sudan i fins a Asuan (Egipte)» (aquest viatge pels espartans i espartanes!!)

Els detalls els donaré el dia de la presentació. De debò que no us ho perdeu si teniu ganes de viatjar i passar una bona vetllada.

Ah! Aquest any també es farà el sorteig de «lots-regals». L’any passat n’hi va haver 3 de regals, dels quals, dos van anar a petar a mans de dos seguidors d’aquest blog: en Lluís (que va endur-se un «petate» de marca North Face) i l’Hortènsia (que emocionada va pujar a la tarima per recollir tot un lot tanzà, amb manta massai inclosa). Serà que portem sort?

I si aquest any els regals cauen en mans de només seguidors i seguidores d’aquest blog? Doncs com més vingueu, més possibilitats de tenir «premi».

Us hi esperem a tots i totes!!  Recordeu: dijous 28 de novembre de 19 a 20.30h a la Nau Bostik, a Barcelona.

10 respuestas a «Presentació Viatges Rift Valley Expeditions 2020»

  1. Segur que serà una bona presentació dels viatges del 2020 a les noves rutes per l’Africa. Ja he passat aquest acte a alguna persona que hi està interessada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.