Presentació XXI edició Tarraco Viva 2019

El passat dimecres 10 d’abril es va fer la presentació del Festival Tarraco Viva 2019  al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), on vaig formar part part d’un debat moderat per Magí Seritjol, Director del Festival. El tema se centrà en «La ciutat romana clàssica i algunes reflexions contemporànies».

Debat tarraco Viva
Al finalitzar el debat, al CCCB

Els participants al debat fórem: el periodista Enric Calpena, el professor d’Arqueologia Ricardo Mar, el catedràtic d’Història Antiga Joaquín Ruiz de Arbulo i «servidora«. M’ho vaig passar pipa «debatent-me» amb aquests tres grans «monstres» i professionals de la Història!! 

Si vols rememorar aquell dia o si no vas poder venir i et pica el cuquet de què carai vam estar parlant, n’adjunto l’enllaç del vídeo per a que puguis gaudir-ne:

«La ciutat romana clàssica i algunes reflexions contemporànies»

 

 

5 respuestas a «Presentació XXI edició Tarraco Viva 2019»

  1. Segur que va ser molt interessant poder participar-hi i gràcies pel video que m’ha resultat molt agradable poder veure’l i escoltar-ho.

    1. Fina, m’alegra saber que la presentació t’ha agradat. Jo la trobo molt interessant. Tan de bo es fessin més debats d’aquest tipus, oi?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.