Primera Classe Gratuïta a Artkhé i la «coca del Xavi»

Bona gent,

Com ha anat l’estiu? ja ni us recordeu… oi? Toca fer front a la tardor i amb ella a nous reptes (que si fer règim, que si anar al gimnàs, que si aprendre anglès, que si… i un llarg etcètera) i per a començar-lo bé res com programar-se una bona agenda, en la qual, estimat lector o lectora, espero que hi tinguis pensat «l’assistència a classes«. Però sovint ens envaeix el dubte de quina assignatura apuntar-se (m’agradarà el curs? el/la mestra és bona? li apassiona el que explica? l’horari em va bé?).

L’Escola d’Humanitats Artkhé té coses molt bones (en primer lloc, la seva gent! per no parlar-vos de la coca que ens prepara en Xavi cada dia que hi ha classe!!) i una d’elles és que aquesta setmana ha començat el que s’anomena «Classe Zero«. A les classes zeros un/a hi va per «tastar» l’assignatura i el professor. Tan sols has de venir. Així de senzill.

En el meu cas, us comento que tinc la intenció d’impartir 4 cursos. A continuació us poso el dia, hora i nom de l’assignatura que donaré i et proposo que vinguis.

Dimecres dia 19 de setembre:

De 10 a 12h donaré: «Mesopotàmia, bressol d’antigues civilitzacions»

De 12 a 14h donaré: «Viure, pintar i resar a l’Antic Egipte»

Dijous dia 20 de setembre:

De 10 a 12h donaré: «Darwin tenia raó: origen i evolució humana»

De 12 a 14h donaré: «Història de l’Antic Egipte»

Tal i com us he dit, només heu de venir. Veniu a provar-ho.  Conegueu el centre, la seva gent i tasteu la coca del Xavi.

Una abraçada a tothom i fins aviat!!

Karnak Temple Amon

15 respuestas a «Primera Classe Gratuïta a Artkhé i la «coca del Xavi»»

  1. Si puc m’escapo el dijous a les 12!!! per fer-me dentetes del curs al que no hi podré anar….. però em ve de gust sentir-te parlant d’Egipte! 😉

  2. Hola Irene,
    cal fer inscripció per fer aquesta primera classe? M’agradaria anar a la de Mesopotàmia, per fer boca, encara que després segurament no podré assistir per horari.
    Gràcies, una abraçada!

    1. Hola Wolfgang! La classe la vam donar ahir, però no et preocupis i vine el dimecres dia 3, de 10 a 12h, i a veure si trobes la classe prou atraient i, com bé dius, «per fer boca». A més, a la classe hi ha alumnes que ja coneixes que garanteixen nivell alt, discussió acadèmica garantida i també moment de reflexió i diversió! Una abraçada.

    1. Carita, el curs és preciós. El sol fet d’entrar en la vida i coneixement d’aquestes civilitzacions tan oblidades i tan desconegudes ja valen la pena. Ja veuràs com efectivament aquest curs de Mesopotàmia donava per un any (i si volem per més, esclar… i més si en Jesús i tu sou a la classe que formuleu preguntes i poseu «sobre la taula» reflexions que van més enllà de la simple «presentació» d’una cultura o civilització). Té molt bona pinta el curs, tens raó, i ens el menjarem a gust. Bon profit!! 🙂

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.