Què trobo més a faltar aquestes setmanes?

Què trobo més a faltar aquestes setmanes? Doncs no diré el que ja suposadament tots i totes sabem (que si anar als restaurants, quedar amb les amigues i els amics, que si fer un dinar familiar a casa la mare, que si passejar per una Llibreria i remenar llibres…) perquè tot això és de calaix que ho trobo a faltar. Però, us he de reconèixer que  trobo a faltar programes de ràdio com «l’En guàrdia!»

Vintage, Retro, Radio, An Antique, Museum, Still Life

Trobo a faltar una cosa que podria fer estant «confitada» a casa: escoltar un programa de ràdio que des de fa tants i tants anys en sóc fan. Aixxxxx Enric Calpena… quan podrem tornar a gaudir de les teves magistrals entrevistes?

A la ràdio ara estan dient: què és essencial? caminar, sortir, visitar els familiars… i fer esport. Esport, esport i esport. I recorren a la frase «Mens sana in corpore sano» del poeta romà Juvenal del segle I (això del poeta ho afegeixo jo, perquè ni tan sols diuen a qui se li atribueix la cita).  El «corpore sano» ja sé jo que és molt important i que, durant aquestes setmanes de confinament, he de reconèixer que jo res de res… un desastre… m’atreveixo a dir que baixar a llençar les escombraries s’ha convertit en l’esport «oficial» de casa.

Però… i la «mens sana«? a mi m’agrada molt escoltar la ràdio… però esclar, m’estic cansant de sentir entrevistes als consellers de sanitat que ens donen xifres esgarrifoses de morts i infectats pel virus i que em diuen que tardarem molt molt de temps a tornar a la «normalitat» que teníem abans; entrevistes a economistes que em recorden lo molt malament i cardats que ens quedarem durant molt i molt temps; testimonis d’autònoms que ja no es recuperaran mai més i que es veuen obligats a «tancar la paradeta» (jo també sóc autònoma); entrevistes a esportistes que no poden entrenar… però… i el Programa «En guàrdia!«? o «Els viatgers de la Gran Anaconda«? per què han deixat d’emetre els programes quan sabem que en tenen molts de gravats? Per què no em deixen mantenir la «mens sana» escoltant uns programes tan i tan interessants i enriquidors per a la ment?

Algú m’ho pot explicar? Em sembla que aquest vespre trucaré a la «Nit dels ignorants» i potser així, algú em podrà aclarir alguna cosa.

 

4 respuestas a «Què trobo més a faltar aquestes setmanes?»

  1. Gran fant Dels viatgers de la gran Anaconda…
    Trobo a faltar aquest tipus de programa. Jo tampoc entenc per que no s emeten . Encara que fosin d arxiu…

    1. OI que sí, Feli? M’alegra saber que no sóc l’unica que troba a faltar auqests grans grans programes.

    1. M’agrada molt veure que som varis i vàries els que pensem que manquen programes culturals que abans s’emetien i que ara, deguda a la situació que estem vivint, els han tret fins que torni «la normalitat».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.