Recital de Poesies de Pepe Rubianes

No el vaig arribar a conèixer personalment; però amb Pepe Rubianes comparteixo l’amor per Etiòpia i Egipte. I Pepe Rubianes, a part de fer-nos riure a molts i moltes de nosaltres i de tenir el repertori més gran de renecs, tenia una sensibilitat monstruosa i era, a més de filòsof, un gran poeta. No heu llegit mai algun dels seus poemes? A mi m’encanten i m’han fet descobrir un home que jo no coneixia.

Si vols descobrir la faceta de poeta de Pepe Rubianes vine aquest dissabte 5 de maig a les 20.30h a “UtopiaMarkets Poesia” al Poblenou que enguany té espai pel record. Hi haurà el recital de Mingo Ràfols, Jose Corbacho, Jordi Llompart, entre molts d’altres amics i admiradors, organitzat per Carmen Rubianes i Corina Oproae. I, tindré el gran honor de llegir, tot recitant, un parell de pomes de Pepe Rubianes, un dedicat a Etiòpia i l’altre a Kenya (aquell tan bonic de «Volando hacia Masai Mara» que vaig penjar al blog en el seu dia, recordeu? si el voleu recordar, us poso l’enllaç aquí).  Per cert! l’acte és gratuït.

Vindràs?

Festival poesia pepe rubianes

«Este país es muy surrealista, pues ha tenido, y tiene, como símbolos un gorila blanco y una Virgen negra» (Pepe Rubianes)

Póster Pepe Poeta

Una respuesta a «Recital de Poesies de Pepe Rubianes»

  1. No vaig conéixer personalment a Pepe Rubianes, però es ben cert el seu amor a Etiòpia i ens havia fet riure moltes vegades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.