Segona recomanació lectora per a l’estiu

Ja ho vam dir: una manera de viatjar és a través de la lectura. Ve’t aquí la segona recomanació lectora que proposo per a seguir passant l’estiu i que dóna per filosofar i plantejar-se moltes coses:

Aldekoa, Xavier, Indestructibles, Editorial península, 2019.

Indestructibles

El podeu trobar a La Casa del Llibre en català i en castellà.

Permeteu-me l’expressió i prego em disculpeu perquè ara diré una paraula lletja: però aquest llibre és una bona hòstia per despertar-nos i conscienciar-nos del que està passant amb molts infants d’Àfrica i alhora és una lliçó humana sobre la perseverança, del no rendir-se, de voler sortir-se’n endavant, malgrat no sempre s’aconsegueixi.

Xavier Aldekoa és un periodista català que escriu a La Vanguardia i a més de ser un gran escriptor és, en la meva humil opinió, un tiu collonut (avui estic mal parlada… Bona gent, oi que em perdonareu?). En una ocasió, el vam poder veure al programa Salvados entrevistat per Jordi Évole (el Gran Évole!).  Aldekoa explicava les conseqüències que té i el món que rodeja l’extracció del coltan del Congo. Se’t posa la pell de gallina… us deixo un petit fragment d’aquesta entrevista, per a que l’escolteu.

Xavier Aldekoa, a través del seu testimoni ens apropa a una de les realitats del Planeta. Gràcies. Et seguiré allà on vagis i llegiré allò que escriguis. I per als lectors d’aquest blog, que no us falti a la lleixa dels llibres de casa «Indestructibles».  Segur que no us en penedireu.  

8 respuestas a «Segona recomanació lectora per a l’estiu»

  1. Muchas gracias !!!! Este verano toca viajar con los libros si ,.. otro año será real .. seguimos con el insert coin 🙂

    1. Alberto, cada 15 días de verano una recomendación lectora. La próxima és un libro divertidísimo! Ya lo verás 🙂

  2. Muchas gracias !!! Este año viajaremos así .. el trabajo no nos deja ..otro año será real .. seguimos con el insert coin

  3. Gràcies Irene per compartir, es tracta d’una realitat poc coneguda , i es un gran drama que requereix que arribi al màxim de població mundial. Segur que tota aquesta informació mobilitza conciencies.

  4. El recordo del programa Salvados amb l’Ebole. Em va deixar trasbalsada pensant que en els nostres mobils portem coltan i per
    tenir-ho hi estan treballant persones i infants de manera infame.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *