Un bon «combo»

Un dia, de cop i volta, et plantes amb 45 anys. Patapam. Arriben sols. I ja fa mig any que els tinc.

Que una de les coses que més m’agradi fer sigui el combo «sofà-manta-sèries de TV» és el símptoma inequívoc que m’estic fent gran. Així que he agafat agenda i he començar a programar allò que em fa més feliç i em fa sentir viva: els viatges.

D’aquí a Nadal tinc pensat de tornar al continent africà i més concretament a Egipte, Uganda , Etiòpia i Sudan. Això sí que és un bon «combo«. Amb alumnes, amb amics i amb la família. D’aventura, de relaxats i d’espartans.  Per veure desert i Natura, pedres i animals. Calor i pluja. Hotels de 5 estrelles, lodges davant d’un volcà i amb tendes de campanya tipus «iglú» al mig del desert. Mentre es tracti de viatjar, totes les combinacions possibles m’agraden.

Sense somnis no hi ha esperança de vida. Sense il·lusió per les coses tampoc. O li posem ganes i passió al dia-a-dia o aquest se’ns menjarà. Devorarà! Dit d’una altra manera: o aixequem el cul del sofà i fem maletes (no cal que siguin de viatges, poden ser maletes «de cursos de pintura», maletes «de trobada d’amics», maletes de «museus», maletes «recital de poesia», maletes «d’amor per la Natura», maletes «playeras«, maletes de «ara em pinto el pis i canvio els mobles de lloc», maletes «em poso a escriure relats curts», etc.) o malament. Molt malament.

Bona gent, sento el «rollo» que us he estat fotent, però amb els temps que estem vivint em sembla que era necessari.

Heu pensat què és el que més us agrada fer en aquesta vida? 

Un abraçada forta a tothom i molts, molts somnis, viatges i aventures!

Irene

Viajes a África con Rift Valley Expeditions

Recital poesies Pepe Rubianes Utopia Markets Poesia
Fotografia de Toni Espadas

26 respuestas a «Un bon «combo»»

 1. Hola Irene, bon dia. El teu ha estat el primer email que he obert avui quan he arribat a la feina i encara tinc el somriure a la cara. Estic totalment d’acord, jo no m’he permés mai «apalancar-me», sempre estic fent maletes, moltes, i a més, els 45 ja em queden lluny! I si un dia em quedo al sofà és amb un bon llibre, no devant de la TV.

  1. Aix Maria! Com m’alegra saber que t’he posat un somriure! Ja t’aviso que la propera entrada del blog el somriure encara serà més gran… ja ho veuràs! 🙂 Per cert! A tu de maletes no te’n falten! 🙂

 2. Hola bon dia,

  Quin plaer viatjar i també llegir un bon llibre. Tinc moltes ganes de que arribi l’estiu (juny) i tornar a marxar, aquest any toca Marrakech.
  Ets una nena.
  Un petó molt gran.

 3. Enhorabuena !!! y que nunca se acaben los sueños ni las ganas de hacer maletas para cambiar el mundo y conocerlo mejor.
  Y que ese niña/niño que llevamos dentro no muera nunca de aburrimiento !!!
  Y Muchas Felicidades por tus trabajos.

 4. tens una vitalitat q fa enveixa sana.A mi tambe me agraderia apuntarme a tot pero ara tinc maquinaria nova i li tinc q fer un bon rodatge,poc a poc i bona lletra i si pot ser tot a peu pla.Un peto

 5. Irene, el meu rodatge s’està acabant, però no perdo les ganes de sommiar. Em conformo en llegir de llocs que sé que ja no hi podré anar i esperar que tu ens il·lusionis en les teves vivències que has passat.

 6. Si tu, que NO pares, et consideres de les “parades” no se com ens hem de sentir els altres?
  Que tal les lectures de poesies d’en Pepe Rubianes?

  Ja informaràs dels viatges!!!!

  1. Ton, el recital de Poemes de Pepe Rubianes va ser un acte preciós. Va anar molt i molt bé (he penjat fotos al FaceBook). I pel que fa als viatges, ja he penjat la informació dels viatges a Egipte, Etiòpia i Sudan a la «pestanya» de viatges 🙂

 7. Fer maletes per anar els dimecres a Garbí, per escoltar-te cuan vens a donar-nos clase, això és també » viatjar «No quedar-te sempre devant de la televisió.. Pro hi han Documentals i sèries que mereixen» manta i crispetes!
  Viatjar.. És el que més m agrada!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.