Viatge a Egipte (del 26 de juny al 7 de juliol)

Ja tenim les dates i el recorregut que farem en la propera Expedició a Egipte.

Dies: del 26 de juny al 7 de juliol de 2018

Recorregut:  Anirem del Caire fins a Luxor per carretera per poder fer les parades i visites pertinents als jaciments arqueològics del Fayum, Tell el-Amarna, Abidos i Dendera. A El Caire i a Luxor ens hi estarem més dies per tal de poder aprofundir en les seves meravelles.

Us recordo que aquest és un viatge cultural. Al llarg del trajecte donarem classes, tindreu un dossier exclusivament per a vosaltres, farem parada a indrets poc concorreguts però molt importants i vitals per entendre la Història d’una de les civilitzacions antigues que més ens commou: l’egípcia.

Adjunto el PDF on figura el detall del dia-a-dia i el preu del viatge: tesoros de egipto – De cairo a Luxor (2)

Ruta viaje a Egipto

L’agència gestora és Rift Valley Expeditions. 

Logo Rift Valley Expeditions agència viatge

4 respuestas a «Viatge a Egipte (del 26 de juny al 7 de juliol)»

  1. No hi puc anar però ha de ser preciós poder-lo fer i anar acompanyat de la Irene,que segur que us ho explicarà amb tots detalls.

    1. Sí Carita. Aquest fem El Caire fins a Luxor per carretera per poder fer 2 nits a El-Minia, per visitar a fons Tell el-Amarna i una nit a Abidos (estic esperant que ens donin permís per escapar-nos cap a les tombes dels Reis de la I Dinastia). Ens parem a Luxor. No fem creuer ni arribem a Asuan ni Abu Simbel. Aquesta part la reservem per a fer un «Nubia» (començant per Khartum, a Sudan i pujar, passar frontera i acabar el viatge a Aswan). 🙂

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.