Sudan 2020

Pel 2020 tinc la intenció de preparar una altra Expedició al Sudan. Serà, molt probablement, per Setmana Santa . Les dates exactes i el recorregut s’està encara acabant de perfilar. Però molt aviat t’informaré de tot plegat. Estigues ben atent o atenta! Si vols rebre la notificació, dóna’t d’alta del meu blog, ja que és la manera més immediata d’obtindre la informació. I aquests, són viatges on les places «volen»!

Informo però, que aquest és un viatge per «espartans«, per veure jaciments arqueològics verges, temples majestuosos sense aglomeracions de gent, alguns sense restaurar i tot!, el Nil en el seu estat més pur, tocar la terra negra…  i per entendre perfectament què era i com es vivia a l’antiga Núbia.

Us deixo l’enllaç d’on explico com va anar la darrera expedició al Sudan, el passat mes de desembre de 2018: Dormir bajo las estrellas del cielo sudanés.

El breu informaré d’una presentació que farem del viatge; però per aquells i aquelles que em perseguiu demanant la informació, us la mostraré aquí ben aviat. Atenció! Insisteixo: el viatge té molt poques places!

L’agència gestora és Rift Valley Expeditions.

Logo Rift Valley Expeditions agència viatge

Pirámide Nuri Sudan
Fotografia de Toni Espadas

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *