Visita a l’exposició «Luxe. Dels assiris a Alexandre el Gran»

Ja heu vist l’exposició que tenen a Caixa Fòrum amb el títol de «Luxe. Dels assiris a Alexandre el Gran«?

Relleu caixaforum luxe
Relleu amb rei assiri (fotografia de Xavier Bagunyà)

Em refereixo a aquella on he fet l’assessorament terminològic i el catàleg! (si no saps de què parlo, entra al següent enllaç).

Si encara no l’has vista o t’agradaria tornar-la a veure i que jo et fes de guia, ara ho podràs fer. És molt senzill: només has de trucar o entrar a la web de l’Escola d’Humanitats Artkhé. Tenim programades 3 sortides:

. Divendres 20 de maig, a les 11h.

. Divendres 7 de juny, a les 11h.

. Divendres 21 de juny, a les 11h.

És un acte gratuït i obert a tothom. Els grups seran de 20 persones. Quan un grup ja hi hagi 20 inscrits es tancarà. I així amb tots tres. Hi ha una dita que diu «Qui no corre, vola«. Per tant, si hi estàs interessat o interessada truca o escriu ràpid a Artkhé. Les 60 primeres persones que facin la reserva vindran amb nosaltres.

Rei assiri amb vestit per anar a la guerra (Nimrud, c. 900-700 aC)

De fet, el passat dia 10 d’abril ja hi vam anar un grup d’Artkhé a l’exposició. S’acabava d’inaugurar i hi vam anar amb el grup que aquest any està cursant l’assignatura de «Mesopotàmia». Aquest grup tenia preferència! En aquest curs ens ho estem passant pipa! És un grup de 18 persones i el curs és bestial perquè el vam començar l’1 d’octubre de 2018 i l’acabarem el 16 de juny de 2019. Dues hores setmanals (dijous de 10 a 12h amb una pausa al mig per a fer un cafelito). Fantàstic! Només així pots donar bé un curs i aprofundir-hi. Tranquil·litat que ja avanço que el curs el repetirem el curs vinent (ho anunciaré per aquesta web i donaré una xerrada gratuïta per a que vinguis a «tastar-lo»).

Però tornem al grup amb el que vam anar a veure l’exposició. Jo diria que ens ho vam passar molt bé. Ens coneixem Molt!! Fa mesos que ens «aguantem»! I tenim al Jesús, a l’Enric, la Carita, la Magda, la Conxita i l’Alícia…. que seuen al darrera de tot i que no paren de riure. La Maria i la Pilar que són la bomba i la mar de divertides! La Mercè, la nostra «pilot de globus» i la Núria (l’exemple de com parlar correctament el català) que seuen davant de classe…. l’Esther i en Pepe que a classe deixen de ser matrimoni i s’asseuen separats. L’Alfons, la Dolors, l’Amparo i la Dèlia  que són més prudents però no per això deixen de somriure.

Aquesta vegada, a més, vam tenir dos «infiltrats«: na Tere i en Josep Maria. Me’ls estimo tant, que vaig ser feliç de veure’ls a la classe de «Mesopotàmia». 🙂

Davant rei assidu artkhe
Grup de classe del curs «Mesopotàmia» de l’escola d’Humanitats Artkhé (2018-2019).

Ah! Atenció! Per a un o una de vosaltres (per grup) hi ha un premi consistent en una conferència amb esmorzar inclòs (un cafè amb llet amb un tros de «coca de’n Xavi). El guanyador del primer grup va ser l’Alfons. Vine i sabràs com aconseguir-ho tu!

10 respuestas a «Visita a l’exposició «Luxe. Dels assiris a Alexandre el Gran»»

  1. Apuntat el 21 de juny!!
    Ja veig que tens com sempre un important nombre de fans doncs les dues primeres visites ja tenen el cartell de «sold out»!!
    Fins aviat!!

    1. Toni, em sembla que en qüestió de 24 hores és van omplir les 60 places! Contenta de saber que ens veurem el 21 🙂

    1. Ay culleres! És cert! M’he equivocat! Desastre de dona que estic feta… menys mal que us tinc per a que em poseu a lloc.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.