Article «Bubastis» a la Revista History National Geographic

Us informo que a la Revista HISTORY NATIONAL GEOGRAPHIC d’aquest mes de juny de 2019 surt publicat un article meu d’Egiptologia. Porta per títol «The Search for Bubastis, Egypt’s Sacred City of Cats» i parlo de la redescoberta de l’antiga ciutat dels gats divins. La revista la podreu trobar en tots els aeroports internacionals del món (sona fort!!) o si passegeu pels Estats Units a qualsevol quiosc (també sona fort!!) i d’altres països on l’anglès sigui també una de les llengües vehiculars.

Artículo Bubastis National geographic
Revista HISTORY NG June 2019

Continuar leyendo «Article «Bubastis» a la Revista History National Geographic»

Presentació XXI edició Tarraco Viva 2019

El passat dimecres 10 d’abril es va fer la presentació del Festival Tarraco Viva 2019  al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), on vaig formar part part d’un debat moderat per Magí Seritjol, Director del Festival. El tema se centrà en «La ciutat romana clàssica i algunes reflexions contemporànies».

Debat tarraco Viva
Al finalitzar el debat, al CCCB

Continuar leyendo «Presentació XXI edició Tarraco Viva 2019»

El curs «Misteris d’Egipte» té continuïtat

Divendres vam acabar el curs de «Misteris d’Egipte» que vinc donant al Museu Egipci de Barcelona des de fa anys. Us puc ben assegurar que cada grup és diferent i que de cada un d’ells podria escriure moltes coses. Tan sols són 4 sessions, els divendres de 19 a 20,30h, però no sé què carai passa que en aquella Aula es creen uns lligams amb la gent que són fantàstics.

Sarcòfag Cnumhotep Museu Egipci de BArcelona
Sarcòfag de Cnumhotep (Dinastia XII, Regne Mitjà). Museu Egipci de Barcelona

Continuar leyendo «El curs «Misteris d’Egipte» té continuïtat»

Catalonia Today

Vols practicar anglès? què tal llegir una entrevista que em van fer en anglès al Catalonia Today? L’entrevista va sortir publicada el mes de febrer de 2019. Però crec que ja ha passat un temps prudencial per poder fer foto de l’article del diari i penjar-lo a aquesta web. De fet, aquesta entrevista és una síntesi de la que em van fer al Setmanari La República (publicada el mes de gener de 2019) i en anglès.

Continuar leyendo «Catalonia Today»