Curs «Construint la Vall dels Reis»

La Vall dels Reis, a Egipte, ha despertat l’interès d’innumerables visitants durant milers d’anys i per una raó: és un dels cementiris més magnífics que el món hagi conegut mai. Aquí, ara fa 3.500 anys, els obrers i artesans egipcis treballaren sense descans per a construir una sèrie de tombes d’extraordinària bellesa i impressionant mesura. Les parets d’aquests sepulcres estan totalment decorades amb misterioses guies del món subterrani i les cambres plenes de tresors de la vida ritual.

tumba valle de los reyes
Tomba de la Vall dels Reis (Fotografia de Toni Espadas)

A partir del dilluns 18 de març (i fins el dilluns 27 de maig), impartiré un curs de 8 sessions on analitzarem els relleus i les pintures d’aquestes tombes de la Vall dels Reis, sense oblidar els arquitectes, enginyers i artesans que les construïren. De fet, aquests són els grans anònims de la Història que dedicaren llurs vides a preparar l’eterna tomba del seu rei. Qui eren aquests homes? On i com vivien? Com treballaven tots i cadascuna d’aquestes persones?

T’enllaço el programa per si t’interessés: programa curs Construint la Vall dels Reis.

LlocGaleria d’Art Súbex de Barcelona

Carrer Mallorca, 253 (entre Rambla de Catalunya i Passeig de Gràcia)
08008 BARCELONA

Tel. 93 215 81 87

Dies: dilluns 18, 25 de març, 1 , 8 d’abril, 6, 13, 20 i 27 de maig de 2019

Horari: de 18.30 a 20h.

Logo Galeria d'Art Subex a Barcelona

 

4 respuestas a «Curs «Construint la Vall dels Reis»»

  1. Fins dilluns 18 de març. Ja tinc ganes de começar, s’ha fet molt llarga l’espera.
    Bon viatge i ja explicaràs anecdotes.
    Un petó molt gran.

  2. Irene aún estoy a tiempo de apuntarme , aunque los dos últimos días de mayo no podré asistir , estaré de canguro en Londres!!!!!!! Ganas de verte

  3. Segur que la repetició d’aquest viatge farà que hi connectis més , per poder donar encara amb més autoritat les classes que començaràs el 18 de març. Felicitats!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *