D’Alexandria a Luxor per carretera

Queden 5 places per l’expedició que encapçalo a Egipte del 26 de juny al 7 de juliol. La ruta és impressionant: anirem d’Alexandria a Luxor per carretera. Què hi veurem? De tot i més!!! La nova Biblioteca i catacumbes d’Alexandria, Museus, la necròpolis de Saqqara amb Serapeum i mastabes incloses, ens perdrem pels carrers cairotes, pel camp de mastabes de Guiza, per Meidum, dormirem al costat d’Amarna (la ciutat d’Akhenaton!), llegirem el Gran Himne d’Aton al seu temple, també dormirem al poblat d’Abidos per llevar-nos a trenc d’alba i veure el majestuós temple de Seti I, a Luxor passejarem per Karnak, ens deixarem sorprendre pels temples de milions d’anys, de les tombes, de Deir el-Medina… recordarem el nostre Eduard Toda (he dit “nostre”, sí!) i… m’acompanyareu a donar un exemplar del National Geographic a la Dra. Sanaa Ali on l’entrevistava, oi? Ah! I moltes sorpreses més! 🙂

Farà calor? És clar que sí. Com aquí. Amb la gran diferència que la calor d’aquí és inaguantable i enganxifosa, i allà els monuments  i les meravelles que visitarem et faran oblidar-ho tot.

Ah!  Una cosa important i que heu de tenir en compte: us he de dir que els que ja s’han apuntat al viatge són molt bona gent!!! No es coneixen entre ells, però tenen en comú que són uns apassionats de la Història i amb qui no dubto que acabarem sent amics! No em direu que no és important anar de viatge amb un bon grup? doncs aquest cop us he de dir que els que ja estan «preparant maleta» són gent «collonuda» 🙂

A continuació us deixo la ruta: TESOROS DE EGIPTO DE ALEJANDRÍA A LUXOR VIAJE AUTOR

Keops's piràmide
Gran Piràmide de Quèops (Guiza, c. 2600 aC)

 

2 respuestas a «D’Alexandria a Luxor per carretera»

  1. Jo no hi podré anar però de tot el que vegis i estudiis segur que en treuràs més coneixement -que ja el tens- per poder donar-nos més classes.

    1. Això que comentes és ben segur, Paquita. Tots, absolutament tots els viatges que faig a Egipte són sempre diferents. Sempre veig coses noves, o interpreto de «velles i conegudes» d’una altra manera. És la màgia de viatjar! I sí, ho compartiré amb tots vosaltres. Un petonàs!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *