¿Dónde lo pongo?

¿Dónde lo pongo? Fa uns dies us vaig demanar que si per casa teníeu algun «pongo egipci» me n’enviessiu alguna fotogafia. Doncs ja n’he rebudes d’alguns dels vostres pongos egipcis. N’hi ha que són una autèntica horterada, frikada. M’encanten!!

Però… sabeu què és el més curiós de tot? que m’heu explicat «la història» d’aquell pongo i m’heu demostrat que li teniu una gran estima; hi ha alguna història darrera aquell pongo que fa que no us vulgueu desprendre d’ell. I això, bona gent, fa que sigui un objecte molt especial i estimat. Que si recordeu qui us el va regalar; que si fa més de 30 anys que el teniu i ja no podeu despendre’s d’ell, que si li teniu molt de cariño…

Us poso a continuació les fotografies que he rebut. I des de la confinació, us dono les GRÀCIES per enviar-me-les.

Què us en sembla? Hi ha algun «pongo» que el veieu més hortera i friky que d’altres? opineu, si us plau, i digueu-me què en penseu.

safata pongo
«Pongo» d’Antoni P.: assafata gravada
pongo egipci
El «piramidon» de l’Alberto i la Nuri (els jeroglífics totalment inventants)
Plat gravat de la Maria Eloi (li agrada tant que no li ha tret ni la bossa de plàstic)
La Nefertiti del Marià M.
Bastet, iman de nevera
L’iman de nevera de la Pilar A.
El papir de Ferran M.
frikades egoptològiques
El Ramsés de l’Alberto i la Nuri
El sobre de scure de l'Esther R.
La tovalloleta refrescant d’Egyptair de l’Esther R. (bestial, esther, per guardar aquest pongo. hahahahahahahaha)
frikades i déus egipcis
L’Anubis de Josep F.
friada egiptològica
La piràmide daurada de l’Alberto i la Nuri, el «pongo de bandera».
aneguet d'aigua faraònic per a la banyera
L’aneguet faraó de l’Eulàlia
Pomngo egioptològic
La mòmia caminadora de la Vicky M.
pongo egipci
El vas canop de l’Alberto i la Nuri
L'isis de l'Alberto i la Nuri
L’Isis de l’Alberto i la Nuri
pongos de ninots egipcis frikies
I, finalment, «La mòmia» (preciosa) de Javier B. que, encara que potser ell no ho sap, vetlla per ell.

20 respuestas a «¿Dónde lo pongo?»

 1. Jo també tinc l’aneguet! És preciós! I la mòmia caminadora en un moble del menjador perquè és vegi bé. I el piramidon, no un, sinó tres! I altres pongos que m’encanten. Un moltó Amon, dos ibys, pergamins… Cada vegada que els miro em treuen un somriure i alguns, vull creure, em protegeixen. Els sants, per cultura i tradició nostre em protegeixen. Amon també.
  Forces i ànims a tothom!

 2. Brutals, sobretot el Ramsés!! Per mi el millor.
  Ep, les mòmies ni tocar-les, caminadores o no, són màgiques!!
  Una abraçada i molts ànims a tothom!!

 3. Contenta de veure que tots tenim ramploines. En tinc mes, piramides, punts de llibres, i papirs per arreu aquests enmarcats i penjats. Ei! I la caixa de contadors.
  La momia es la mes mona. Gracies per pensar en nosaltres Irene

 4. Ostres, jo et vaig enviar un pongo D una serp q vaig trubar la tinc a la finestra, te 21 anys i balluga el cap per encantar…. Vaig enviar tela per mail dons no vaig saber fer ho d’un altra manera. No la vas rebrà?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *