I rebo un mail de l’Albert amb una aquarel·la

Diumenge. Diumenge plujós. Avui m’he llevat amb ganes de posar ordre als papers i papers que s’han anat acumulant als calaixos durant els darrers… anys? He tardat 8 setmanes de confinament per agafar forces per posar ordre.  I hi ha sortit de tot: papers de l’any 2011, 2010, 2009… molts d’ells «caducats»… També han aparegut fotografies. Mare meva!! Com és possible que m’hagi engreixat tant els darrers cinc anys?

I paro un moment i, malgrat ser diumenge, obro de forma instintiva el correu i rebo un mail de l’Albert R. amb una aquarel.la adjunta.

Pintura il·lustrativa d'un Mite egipci
Il·lustració del mite «Isis i els 7 escorpins» d’Alebrt R.

Una aquarel.la que il·lustra el Mite d’ «Isis i els 7 escorpins» que vaig explicar i penjar en un vídeo de Youtube (t’enllaço aquí el el link del Youtube per si el vols veure).

I vét aquí que l’Albert R. em fa recordar que m’agraden molt els Mites i que m’agrada explicar-los. I fem un tracte: em deixa que publiqui la seva aquarel·la en el blog i a canvi em poso a pensar i a gravar un altre Mite Egipci.

Així que, ben aviat, el tindré fet. I aquest anirà per tu, estimat Albert R. Per fer-me recordar que he de continuar explicant Mites Egipcis. 

8 respuestas a «I rebo un mail de l’Albert amb una aquarel·la»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.