La Justicia del Faraón

Tinc el plaer de comunicar-vos que ja es pot llegir on line l’article «La Justicia del Faraón en el Antiguo Egipto» que vaig publicar el mes de març de 2018 a la Revista Historia National Geographic.

Si te’l vas perdre o simplement el vols rellegir, només has de clicar aquí.

En ell, explico com funcionaven els òrgans judicials a l’Antic Egipte. Parlo de l’oracle, dels tribunals populars, de la justícia del visir… i hi he escrit un munt d’exemples: el cas de Paneb (probablement el més conegut, ja que va ser un cràpula de primera), d’Hèria, del complot que va haver dins l’harem del faraó Ramsès III per matar-lo… parlo també dels suborns, de la corrupció i un llarg etcètera.

O us pensàveu que la civilització egípcia escapava de tot això?

Sempre fa il·lusió escriure un article. I més encara veure’l als quioscs. Fins i tot va haver-hi una vegada, que tornant cap a casa amb els ferrocarrils catalans, vaig veure una dona llegint el meu article. Em va fer una il·lusió «tremenda«.

Ley y orden en el Antiguo Egipto
Artículo «Justicia del faraón» en la revista Historia de National Geographic.

 

3 respuestas a «La Justicia del Faraón»

  1. Per tu he sabut , he comprat i he llegit els teus articles en la revista d’HISTORIA , «Las Iglesias de Lalibela» i en la del NATIONAL d’abril les Joyas del antiguo Egipto . Avui he llegit aquí «La justicia del Faraon» ja que no vaig saber-ho abans. Com sempre interessant pel que dius i per les fotografies. Miraré si encara trobo el número de març de Historia National Geograpfic.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *