«Levando Anclas» (Radio Euskadi)

El periodista Roge Blasco de Radio Euskadi em va entrevistar pel programa radiofònic “Levando Anclas“. Aquest programa és un dels grans referents de viatges, expedicions i aventures tant a nivell nacional com internacional. Així doncs, una gran cosa que m’hagin volgut entrevistar i conèixer les meves aventures (i desventures) per Egipte i Sudan.

Us deixo l’enllaç d’un parell d’entrevistes que m’hi han fet:

  1. Per parlar bàsicament d’Egipte i de Sudan. (Novembre de 2018)

    L’entrevista comença al minut 57:20 de programa i dura uns 25 minuts. Vaig poder parlar d’Egipte, del Nil i un xic de Sudan. Vaig rememorar l’any que vaig viure al Caire i estudiar a la Universitat Americana del Caire. I també vaig parlar de reines, de taxistes cairotes i de les rutes per carretera que traço pels meus estimats viatgers i viatgeres amb l’agència Rift Valley Expeditions. Si voleu sentir l’entrevista, només heu de clicar aquí.

  2. Per parlar bàsicament d’Etiòpia i les passes de Pedro Paez. (Gener de 2019)

    L’entrevista comença al cap d’ 1 hora i 25 minuts (1:25:32) just després d’una cançó etíop molt bonica. Clica al següent enllaç per poder escoltar l’entrevista: Nilo Azul y Nilo Blanco.

    Deixo també l’enllaç del Blog de Roge Blasco on va deixar escrit quelcom sobre mi: Una egiptóloga remontando el río Nilo por Egipto y Sudán.