Demano fotografies de…

Pongo. A vegades li diem «pongos» a aquells objectes que «pongo aquí o pongo allá» perquè no sabem què fer amb ells. I d’Egipte en venen molts de pongos. Jo, directament, els hi dic «frikades«. Que si un estoig de llapis en forma de sarcòfag, que si un boli amb el cap d’un faraó, que si un plat amb la efigie de Nefertiti…  bufa! que n’hi ha de pongos i objectes frikys per casa!

En tinc un, però, que li tinc especial estima: és un ninot de plàstic, molt petit, de la Cleòpatra  amb un guepard. La «Cleo», altiva, assenyala amb el dit cap algun lloc incert. Aquesta figura la tinc posada en un prestatge de l’estudi que em queda casi a l’alçada dels ulls; de manera que, mentre teclejo el teclat de l’ordinador, si m’aturo un moment i alço el cap els ulls van ràpidament cap a la «Cleo i el seu guepard» que amb dit inquisidor em diu «continua treballant«. I aquí teniu un dels meus secrets. És un pongo fantàstic.

Clèoptra VII, darrer faraó d'Egipte

I jo, bona gent, i atès que estem de confinament i potser esteu aprofitant per fer un xic d’ordre per casa… us poso un nou repte: a veure qui té per casa l’objecte més friky que evoqui a l’antic Egipte.  Amb els objectes que m’envieu en faré una nova entrada. M’envieu, si us plau, fotos a irenajty@hotmail.com?

Seràs tu qui té l’objecte més friky? Qui t’hauria dit que gràcies al «pongo egipci» sortiria publicat en una entrada d’un blog d’internet?

15 respuestas a «Demano fotografies de…»

 1. Es munissima Irene la teva ficada, m encanta, hem sap greu però D Egipte no enting cap… Ohhh+h
  Un peto gran… Fins aviat

 2. Irene, Hi han pongos i pongos. El teu va per nota!!!
  Suposo que havies pres una pòcima per comprar un pongo així.
  Només tinc fotos d´Egipte i ja saps quines son!!
  Fa pocs dies hem descobert i ja t´ho vaig comentar que tenim una foto del meu pare dalt de la Piràmide de Keops. ( octubre del 1.950!!)
  Pot ser un pongo de «categoria»!!

  1. Toni, la meva «Cleo amb guepard» va ser un regal i al final li he agafat molta estima (jajajajajaja). la fotografia del teu avi i la del teu pare NO valen per «pongo» ni de categoria perquè són massa bones, massa boniques per no saber on posar-les. 😉
   Et felicito per tenir per casa només coses de categoria. Una abraçada!

 3. Ostras si que eres friki .. me superas yo de estas cosas no tengo .. a ver si encuentro algo y saco la cámara que ya tiene polvo

  1. Alberto, lo siento, pero no me creo que no tengas algo friky egipcio (jajajajajajaja). ¿No teníais un vestido «a lo Cleo»? Pues venga va, pásadme foto! Records a la Nuri!!!

 4. Hola, en tinc més d’un. Fa un temps que tinc i he comprat aneguets, que representen oficis o altres temes. Doncs el meu marit em va comprar un que porta al cap un menes i en una ma una piràmide i a l’altra una esfinx. Una amiga em va dir que se li fa a ella demana el divorci, però a mi em va fe gràcia que me’l portés. El posaré al face.
  Una abraçada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *