Presentació Viatges 2019 Rift Valley Expeditions

A qui pugui interessat: us informo que la presentació dels viatges de 2019 que organitza l’agència Rift Valley Expeditions es farà el proper divendres, dia 14 de desembre , a la Sala Arteria de Barcelona, al carrer Bruc 147 (al costat de la «Casa de les Punxes»).  L’acte començarà a les 19h i tenim la intenció d’allargar-ho, ja que després de la presentació (que us asseguro que serà molt amena i carregada de sorpreses) hi haurà l’opció de quedar-nos a sopar i tastar menjar africà (boníssim!).

Presentació viatges rift valley

Us deixo el rètol publicitari. La fotografia és de Toni Espadas (espectacular, com sempre).  Si voleu veure més fotografies del Toni, us deixo a continuació l’enllaç del seu Instagram (les fotografies que fa de persones és per posar-se a plorar de lo precioses que són, de com capta la mirada i tot sentiment).

En aquesta presentació, avanço els viatges (m’estimo més dir «expedicions») que encapçalaré per a l’any 2019:

Juliol. «Viatge a Egipte: d’Alexandria a Luxor per carretera» (Javier, este viaje está diseñado para ti!)

Agost. «La ruta dels esclaus: Benín, Togo i Ghana»

Novembre-Desembre. «Remuntem el Nil Blau: del Llac Tana (Etiòpia), passant pel Nil de Sudan i fins a Asuan (Egipte)» (aquest viatge pels espartans i espartanes!!)

Els detalls i les dates exactes els donaré el dia de la presentació. De debò que no us ho perdeu si teniu ganes de viatjar i passar una bona vetllada.

Us hi esperem a tots i totes!! 

7 respuestas a «Presentació Viatges 2019 Rift Valley Expeditions»

  1. He visto las fotos de Toni, extraordinarias! Me ha alegrado ver algunas fotos en las que me encontraba alli. Que buenos recuerdos!

  2. Benvinguda, com a anat tot bé espero, ja ens ensenyaràs les fotos.
    L’Instagram del Toni Espades com sempre en dues paraules «im presionante», no puc deixar de mirar-lo i alhora m’emociona (de plorar).
    Ens veiem el dia 14.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *