Cursos per a la Tardor de 2018

S’acosta l’estiu i marxem de vacances però us deixo la programació dels cursos i conferències que impartiré pel curs 2018-2019. Us porto moltes propostes per a la tardor de 2018 que mostro a continuació amb l’enllaç per a que hi pugueu accedir directament.

A l’Escola d’Humanitats Artkhé tinc a punt 4 cursos (d’octubre de 2018 a juny de 2019) i un seminari de 6 sessions:

A la Galeria d’Art Súbex (al carrer Mallorca, 253 -entre Rambla de Catalunya i Passeig de Gràcia-):

Al Museu Egipci de Barcelona, i com es habitual, impartiré dos cursos i una conferència:

A més d’aquests tres principals centres, també impartiré conferències a diferents Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran, bàsicament de Barcelona i en altres centres que ja aniré informant a mesura que la data s’hi acosti.

Sento informar que aquest any deixo el Centre Cívic de la Casa Elizalde. Tinc l’agenda molt atapeïda i per poder donar cursos de qualitat calen hores de preparació.

A més dels cursos, he organització una expedició al Sudan del 30 de novembre al 10 de desembre. Seràs un dels «espartans» que vindrà?

Espero de debò que l’oferta que et proposo t’interessi i la trobis atractiva.

Gràcies per interessar-te’n

Tardor de bolets

6 respuestas a «Cursos per a la Tardor de 2018»

  1. Irene, segur que allà on facis les classes seràs ben rebuda i felicitada, ja que els que t’hem escoltat només podem donar-te les gràcies per les teves explicacions.

    1. Paquita guapa!! Gràcies per les teves paraules. Encara no ho he anunciat, però el mes de gener vindré al Centre Borja de Sant Cugat a donar un curs d’Egiptologia 😉

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *