Proposta de confinament

Bon dia de nou! I dic «de nou», perquè avui ja s’havia publicat l’entrada del «Mehari i els pals de regalèssia«.

Com va el confinament? i a sobre avui plovent! Que ja no podem sortir ni al balcó o a la terrassa de casa. Us vull fer una proposta de confinament… i la faig a través d’aquest vídeo de youtube.

Em direu què en penseu, si us plau? Gràcies

 

74 respuestas a «Proposta de confinament»

   1. ens encantaria, gaudirem molt de les teves explicacions com sempre i crec que la via digital es molt bona per aprofitar-la. Salut sobretot aquests dies

    montse guillamon i Josep Malo

 1. Molt bona idea! Llegir m’está costant i escoltar-te sempre és molt gratificant, especialment per l’entusiasme que hi poses. Gràcies per la idea!!!

 2. Entre els documentals, la sopa de lletres, els mots encreuats, els pongo i les anècdotes d’en Mehari em tens unes quantes hores entretingut, que juntament amb el que cada un ja té per passar les hores fa que el confinament sigui més suportable i si es fa la proposta que ens fas en el video, que em sembla genial, el confinament encara serà més agradable
  Moltes gràcies.

 3. Irene, genial, perfecta tots el que volguis sempra estic encantada D escultar te.
  Gracies per pensar amb nosaltres.
  Mua Mua, mua

 4. Molt interessant. Els que ens agrada l’arqueologia i l’antropologia com a mi, l’egiptologia em sembla una meravella, però soc un desastre per recordar. I tot haver visitat egipte, el carie, i haver escoltat totes les històries sobre religio, deus, etc…no recordo res…més enllà dels més famosillos…així que serà un plaer.

  1. Hahaha, segur que recordes molt més del que ens dius, estimada Cristina. Recordarem alguna d’aquestes històries i, si us sembla bé, les podríem comentar des d’un punt de vista psicològic i antropològic. La teva visió ens podria anar d’allò més bé. Una abraçada.

  1. DOncs fem primer un Mite i després itnenem fer un zomm, ni que sigui una petita prova amb alguns i algunes de vosaltres, i si veiem que la cosa pot funcionar, començarem amb algunes «xerrades egiptològiques». Si?

 5. Ohhhh,…em sembla genial!!
  Estic farta de les classes on-line del Gym,…jaja
  Molt més enriquidores les teves…Vinga!
  Espero a que ens diguis dia i hora!!
  Moltissimes Gràcies!

 6. Jo també m’apunto. M’havia disgustat en veure que no es podrà fer el curset de Reines Egípcies, i almenys d’aquesta manera podré seguir gaudint de les teves classes.

 7. Idea genial i de gran generositat per part teva Irene, com sempre. Què us semblaria fer una petita aportació voluntària per cada classe (5, 10, … Euros) per les necessitats que poden surgir en el decurs d’aquest confinament?Aportació encara «verda», a madurar entre tots.

  1. Anna, sempre has tingut aquest cor tan gran. De moment, res d’aportació. Començo explicant un Mite i si veiem que això va agafant forma ja muntarem cursos i tot. Merci per la teva proposta. Una abraçada molt molt gran.

 8. Irene, un plaer sentir-te i veure’t a la pantalla. A mi em semblen molt bé totes les iniciatives que ens a ajudin a passar el confinament i a apendre del que tant ens agrada. Una abraçada,

 9. Hola,
  No sé si em recordes, jo soc en aquest grup del web perquè m’enganxo a la Carme Coromina, que és la meva germana -i que veig que encara no ha escrit (Carmeee!)-, i m’hi enganxo perquè gràcies a ella he tingut l’oportunitat de sentir-te en alguna conferència (un parell de dissabtes, crec, en un hotel de Barcelona) i m’has entusiasmat. Jo també soc professora i, a part del que expliques, a mi em fas de model tenint en compte com ho expliques i com t’hi impliques. L’enhorabona, de cor!
  Bé, jo no m’he pogut apuntar a cap curs perquè els horaris de feina no m’ho permeten -i, a més, treballo fora de Barcelona- però sí que ho faré algun dia -i algun dia també m’apuntaré a algun viatge.
  Resumint, perquè no vull ser prolixa, m’encantaria poder-te escoltar explicant mites i poder seguir les sessions que puguis fer en línia.
  Una abraçada.
  Cuideu-vos!

  1. Ohhh Jordina! Del Museu Egipci de Barcelona? Com estàs? sigues benvinguda a aquest canal. I gràcies per les paraules que has escrit. T’ho agraeixo de tot cor.
   Una abraçada molt i moplt forta i que aviat ens puguem retrobar a classes i viatges.
   P.D. I que la teva germana Carme faci aparició! (Carmeeeee!!). Muaks!

 10. Sí, sí, sí siiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Magnífica idea!
  Per Amon, ja tinc el boli i els papers a punt per prendre apunts.
  Només has de dir l’hora i jo, i molta més gent, puntuals com sempre, a «classe».
  Quan comencem?
  Abraçades i petons.

 11. Uiiii !!! Que tard !! Em sembla un regal fantastic !! Quina bona idea! Que afortunada em sento . Me encanten els mites !! Moltes gracies ! 🤗👏💫

 12. Hola Irene j dpla fantastica la idea. A med tot el que facis hem sembla molt be.
  Esperem els teus comunicats.
  Una abraçadaç

 13. Hola Irene!!
  Acabo de veure’l.
  T’he escoltat a classe explicar-ho més d’ un cop,
  però t’he de dir que en el vídeo ho fas encara més atractiu i entenedor…
  Desitjo que continuis aquest projecte i que ens expliques molts més mites,

  Felicitats!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *